HUBUNGI ATAU WASSAP KE:
011-2726 68776

> Hajjah Cik Puan Azila, Pengasas Secret Correa

KENALI CIKPUAN AZILA @CPA

Sebagai Pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif Secret Correa, CikPuan Azila atau lebih Mesra dengan Panggilan CPA telah membuktikan produk keluaran tempatan adalah setanding dengan produk jenama Antarabangsa.

Usahawan, Pakar Perniagaan dan Pemasaran

CikPuan Azila telah menceburi bidang usahawan dan mempunyai pengalaman lebih 10 tahun dalam dunia perniagaan. Beliau sendiri berjaya mengambil masa hampir 5 tahun dalam membawa Jenama Secret Correa dipasaran. Alhamdulillah sepanjang penglibatan beliau dalam perniagaan ini, beliau telah berjaya melatih lebih daripada 1000 orang usahawan.

 

KEPAKARAN BELIAU

Kepakaran CPA adalah

Melahirkan ramai peniaga-peniaga kecil menjadi usahawan yang berjaya. Disamping menghasilkan produk-produk yang berkualiti premium seperti set penurunan berat badan yang telah menyelesaikan ratusan ribu masalah masyarakat di Asia.

 

MENCAPAI IMPIANNYA

Pada tahun 2021, Misi yang ingin dicapai oleh beliau adalah menjadi pembayar zakat diantara yang tertinggi di Negeri Selangor dan juga ingin melahirkan lebih ramai pembayar zakat pada tahun tersebut.

PENCAPAIAN, PENGIKTIRAFAN & SUMBANGAN

Beliau berjaya mengukir nama dan jenama melalui pemasangan 33 billboard di Sepanjang Lebuhraya Utara-Selatan. Dianugerahkan Super Health Brand Asia Pasific 2017/2018. Beliau juga berjaya mempunyai 3 Cawangan Utama iaitu di Bangi Sentral, Seri Kembangan dan Klang. Selain itu, beliau sempat menaja beberapa agensi percetakan, perfileman dan juga sukan. Antaranya Anugerah Hijab, filem Qhaliq, sukan Harimau Malaya dan sebagainya. Beliau juga telah memberi sumbangan kepada beberapa penempatan golongan asnaf & rumah anak-anak yatim.

PERANCANGAN MASA AKAN DATANG

Jenama Secret Correa akan lebih dikenali dengan adanya 100++ billboard yang akan dipasang sepanjang Lebuhraya Utara-Selatan pada masa akan datang. Dengan ilmu dan kepakaran yang ada beliau ingin membuka lebih banyak  cawangan Secret Correa Di Malaysia, Singapura, Brunei dan Indonesia. Beliau juga berusaha dalam membawa produk Secret Correa menembusi pasaran Asia & Antarabangsa. Sekaligus Secret Correa dapat membuka peluang2 pekerjaan kepada masyarakat dan akan menambah nilai baik untuk masyarakat dan juga Agama .

Apa kata mereka yang mengenali secret correa?